Proiect finanţat cu sprijinul financiar al Programului RO10-CORAI, program finanţat de Granturile SEE 2009-2014 şi administrat de Fondul Român de Dezvoltare Socială.

maspa

Alătură-te echipei Fundației Romanian Angel Appeal și mergi gratuit în tabără!

Recrutăm 20 de voluntari interesați să participe în 1 sau chiar 2 tabere în luna iulie. Voluntarii pot fi elevi cu vârsta peste 16 ani, studenți la facultăți de specialitate (psihologie, psihopedagogie, asistență socială) sau domenii conexe sau persoane (cadre didactice/ specialiști) cu experiență în lucrul cu copiii cu cerințe educaționale speciale (CES)/ TSA.

În taberele organizate de Fundația Romanian Angel Appeal vor participa copii și tineri cu Tulburări de Spectru Autist (TSA) însoțiți de familiile acestora (părinți, frați, surori) din București, Galați și Arad, aproximativ 15 familii pentru fiecare dintre cele două tabere.

Tabere vor fi organizate în Bran Moeciu, judetul Brașov în perioada 10 – 14 iulie și în Arieșeni, județul Alba, în perioada 17 – 21 iulie. Fiecare dintre cele două tabere va avea o durată de 5 zile (cu 4 nopți de cazare).

Voluntarii selectați vor beneficia de:

– Instruire înainte de tabară. Cursul de instruire va fi organizat la începutul lunii iulie și va cuprinde noțiuni introductive despre Tulburările de Spectru Autist și Educație Non-formală;

– Asigurarea cazării, mesei și a transportului;

– Eliberarea unui certificat de voluntariat;

– Posibilitatea de a face parte dintr-o echipă de 20 de voluntari dornici de a ajuta;

– Resurse și materiale necesare desfășurării activităților;

– Supervizare pe durata taberei.

Pe durata taberei, pentru copiii prezenți organizatorii vor pregăti activități în aer liber (drumeții, vizite la obiective turistice, călărie, jocuri etc.), dar și activități în incinta taberei. Pe baza informațiilor acumulate în cadrul sesiunii de pregătire și cu suport din partea echipei RAA, voluntarii vor participa direct la implementarea programului de activități pentru copii cu TSA și pentru frații acestora, și vor însoți familiile la activitățile organizate.

Dacă doriți să participați ca VOLUNTAR in taberele organizate de Fundația Romanian Angel Appeal, vă rugăm să completați formularul de înscriere până pe 29 iunie 2016.

ATENTIE: Perioada de recrutare s-a încheiat. Vă mulțumim!

 

 

 

Persoanele selectate trebuie sa fie disponibile atât pentru participarea la cursul de pregătire, cât și pentru participarea la cel puțin una dintre cele două tabere. Persoanele selectate vor încheia cu Fundația Romanian Angel Appeal un Contract de voluntariat. Rezultatele finale ale selecției vor fi făcute publice după data de 1 iulie 2016.

Pentru detalii și clarificări, ne puteți contacta la numărul de telefon: 0751 211 665 (Oana Pășălan).